Met de heerlijke wijnen kun je ook super lekkere cocktails maken!
Pink Bellini met Rosé Champagne!

Ingrediënten: (voor 6-8 glazen)
+/- 40 stuks aardbeien (gekoeld)
2 zakjes vanille suiker
1 fles Rosé Champagne (gekoeld)
ijsblokjes
Bereiding:
Hou 6-8 aardbeien apart voor de garnering van je glazen en pureer de rest in een blender, roer de vanille suiker er doorheen en voeg de Champagne en een aantal ijsblokjes toe.
Verdeel over de glazen en garneer met de achtergehouden aardbeien.
Cheers!
Tip! De Rosé Champagne van Jacques Picard is super lekker en ook perfect voor het maken van deze Bellini, je vind de Champagne via de knop rechts hiervan!
Rosé Sangria met Watermeloen!

Ingrediënten: (voor 6-8 glazen)
+/- 250 gram aardbeien
+/- 300 gram watermeloen
100 ml sinaasappelsap
1 citroen
een paar takjes verse munt
75 ml vodka
75 ml limoncello
1 fles rosé (gekoeld)
ijsblokjes
bereiding:
Doe de watermeloen in stukken in een blender en voeg de limoncello, vodka, sinaasappelsap toe en pureer dit.
Doe dit vervolgens samen met de rosé in een leuke kan, snijd de aardbeien in stukjes en de citroen in plakjes en voeg deze toe. Garneer de glazen vervolgens met nog wat extra citroen en takjes verse munt. Zet de kan in de koelkast en serveer koud met voldoende ijsblokjes.
Cheers!!