Start je het diner met bubbels?

Dan is het aan te raden om dit te doen met een heerlijke, gastronomische Blanc de Blanc champagne gemaakt van alleen Chardonnay druiven! De champagne is erg verfijnd en heeft lekker frisse smaken met een zachte bubbel!

 

Vind je dat toch wat te uitbundig? met een lekkere bubbel uit de Loire, Cremant de Loire, scoor je ook altijd punten! Ook deze wordt gemaakt van Chardonnay druiven en verraad met zijn zachte bubbels heerlijke aroma's van nootjes is hij mooi in balans met de fruitige aroma's van appel, peer en citrus. 

 

Beide bubbels zijn uitermate geschikt om een diner mee te starten en kunnen goed als aperitief! 

Ga je liever voor eens iets anders? Dan is een rosé bubbeltje een aanrader! Het trekt meteen de aandacht en je verrast er je gasten ook mee! 

 

 

De rosé champagne van Picard is dan ook echt een topper die bij al je gasten in de smaak zullen vallen! Fruitige aroma's met een zachte, verfijnde bubbel zullen er voor zorgen dat de champagne goed in smaak valt. 

 

 

Een alternatief? De brut rosé uit de Loire! een verfijnde bubbel gemaakt op de zelfde manier als champagne in het hart van de Loire, lekker fruitig en fris en ideaal voor elke gelegenheid!

Een feestelijke bubbel nodig om te toasten? Ga dan voor een lekkere, frisse Brut champagne van Jacques picard met fruitige smaken van appel, peer & citrus. De champagne heeft een hele zachte bubbel wat het een aangename wijn maakt! 

 

Iets te uitbundig? Of zoek je bijvoorbeeld een bubbel waarmee je een toast uit kunt brengen maar ook een lekkere cocktail, zoals een limoncello spritz, kunt maken?! Dan is de brut van Plou uit de Loire een goed alternatief! De bubbel wordt op de zelfde manier gemaakt als champagne maar dan met de Chenin druif met als resultaat een lekker fris bubbeltje dat erg toegankelijk is en perfect is voor iedere gelegenheid!

 

Beide opties zijn uitermate toegankelijk en zullen bij elk gezelschap passen!

Ben je op zoek naar een echte gastronomische klapper? Krijg je geen genoeg van champagne en wil je iets inschenken waarvan je geen genoeg kunt krijgen? Ga dan voor de millesime 2012! Een champagne die je op zichzelf staand kunt drinken maar die je zelfs bij het hoofdgerecht in zou kunnen schenken!

 

 

Wil je je diner niet alleen openen met een bubbel maar ook afsluiten? Dan is de Dolco Veleno waarschijnlijk iets voor jou! een half-zoete, rode prosecco uit Italië die je lekker als aperitief kunt schenken maar ook zeker bij een dessert!

 

 

2 bubbels waarmee je je diner helemaal compleet kunt maken!